Inkoopactie Warmtepomp

We voegen dit jaar een nieuwe inkoopactie toe aan ons aanbod, de warmtepomp.

De criteria zijn dezelfde als bij de andere acties, een goed product, betrouwbare leveranciers en bewoners ontzorgen. Maar de aanpak verschilt. 

Het begint met een afspraak met een energiecoach die samen met de bewoners bepaalt of de woning (al) geschikt is voor een warmtepomp. Als dat het geval is, kan de bewoner zich inschrijven voor een offerte.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het bijscholen van de energiecoaches van de deelnemende energie coöperaties. Daarnaast wordt de laatste hand gelegd aan het materiaal voor de website en voor de voorlichting van belangstellenden.

Ontzorgen

Inzet is het ontzorgen van onze leden bij het nemen van duurzaamheidsmaatregelen. Dit doen we aan de hand van:

• Selectie van maatregelen en producten
• Selectie van de uitvoerende bedrijven gebaseerd op prijs-kwaliteit, certificering, plan van aanpak, garantie, organisatie en referenties.
• Voorlichting in de vorm van webinars en voorlichtingsavonden
• Persoonlijk advies en hulp bij vragen via onze energiecoaches

Lidmaatschap

Voor deze collectieve acties vragen wij je lid te worden van EemnesEnergie. Wij werken door, voor en met bewoners met als doel om de energietransitie te bewerkstelligen. Onze leden praten, doen en beslissen mee. In Eemnes en in de regio zijn al vele kleine- en grootschalige initiatieven ontplooid waarin bewoners, bedrijven en belangenorganisaties veelal op vrijwillige basis samenwerken om energie te besparen en over te schakelen naar fossielvrije energiebronnen. Deze collectieve inkoopactie duurzaamheidsmaatregelen is een voorbeeld van zo’n initiatief.
Voor €10 per jaar ben je al lid en doet u mee met EemnesEnergie.

Meer informatie over isoleren en opwekken.

Wil je meer weten over deze onderwerpen voordat je je inschrijft? Neem gerust contact op met een van onze energiecoaches via dit formulier.