Inkoopactie zonnepanelen, isolatie en sedumdak

Plannen voor isolatie, glas, zonnepanelen of groene daken? Doe mee met de collectieve inkoopacties.

Een initiatief van de samenwerkende energiecoöperaties in het Gooi, Laren, Blaricum, Eemnes, Huizen, Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum en Weesp. Deze collectieve inkoopacties lopen van 1 maart 2022 tot 1 maart 2023. 

Nieuw collectieve inkoopactie groene daken
Naast de collectieve inkoopacties voor isolatie, glas en zonnepanelen organiseren we met ingang van 2022 ook een collectieve inkoopactie groene daken voor de hele regio.

Ontzorgen

Inzet is het ontzorgen van onze leden bij het nemen van duurzaamheidsmaatregelen. Dit doen we aan de hand van:

• Selectie van maatregelen en producten
• Selectie van de uitvoerende bedrijven gebaseerd op prijs-kwaliteit, certificering, plan van aanpak, garantie, organisatie en referenties.
• Voorlichting in de vorm van webinars en voorlichtingsavonden
• Persoonlijk advies en hulp bij vragen via onze energiecoaches

Lidmaatschap

Voor deze collectieve acties vragen wij je lid te worden van EemnesEnergie. Wij werken door, voor en met bewoners met als doel om de energietransitie te bewerkstelligen. Onze leden praten, doen en beslissen mee. In Eemnes en in de regio zijn al vele kleine- en grootschalige initiatieven ontplooid waarin bewoners, bedrijven en belangenorganisaties veelal op vrijwillige basis samenwerken om energie te besparen en over te schakelen naar fossielvrije energiebronnen. Deze collectieve inkoopactie duurzaamheidsmaatregelen is een voorbeeld van zo’n initiatief.
Voor €10 per jaar ben je al lid en doet u mee met EemnesEnergie.

Meer informatie over isoleren en opwekken.

Wil je meer weten over deze onderwerpen voordat je je inschrijft? Neem gerust contact op met een van onze energiecoaches via dit formulier.