Gratis een energiecoach bij je thuis of online? In Eemnes kan het!

Wanneer je van plan bent om te investeren in de duurzaamheid en het comfort van je woning, heb je misschien gemerkt dat er heel veel mogelijkheden zijn om dit te doen. Welke investering past het beste bij mijn budget en waar kan ik het beste mee beginnen? De energiecoaches van EemnesEnergie kunnen je hiermee op weg helpen!

Jouw huis duurzamer?

Een energiecoach kan je helpen met je vragen over verduurzaming, en hoe je jouw woning energiezuiniger kunt maken. De energiecoach kan op afspraak langskomen en je woning bekijken en de wensen en mogelijkheden bespreken. Hierbij kun je gebruikmaken van het Hoom-dossier, om zo de stand van zaken en de opties in kaart te brengen. De energiecoach kan je hierbij helpen.

Onze hulp is gratis

Onze hulp is gratis, maar je kunt ons natuurlijk wel steunen, door lid te worden!

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken met een van onze energiecoaches, of heb je een of meer vragen over het verduurzamen van je woning, kies dan afspraak maken.

Over onze coaches

Onze energiecoaches zijn vrijwilligers uit Eemnes. Ze hebben via Energie Verbonden een opleiding gevolgd, en houden hun kennis op peil middels bijscholing en intervisies. Ze zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming, en ze zijn nieuwsgierig, om zo ook nieuwe kennis op te doen.

Energiecoach worden, iets voor mij?

Vind je verduurzaming en energie besparen interessant, en zou je anderen willen helpen, bijvoorbeeld je buren? Dan kun je ook aan de slag als energiecoach van EemnesEnergie. Interesse? Stuur een e-mail naar energiecoach@eemnesenergie.nl en je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.