Gratis een energiecoach bij je thuis of online? In Eemnes kan het!

Wanneer je van plan bent om te investeren in de duurzaamheid en het comfort van je woning, heb je misschien gemerkt dat er heel veel mogelijkheden zijn om dit te doen. Welke investering past het beste bij mijn budget en waar kan ik het beste mee beginnen? De energiecoaches van Eemnes Energie kunnen je hiermee op weg helpen!

De energiecoaches van EemnesEnergie zijn vrijwilligers uit Eemnes. Ze hebben een training gevolgd waarin ze een basiskennis hebben opgedaan van bouwkundige aspecten, installaties en besparingen door kleine maatregelen en gedrag. Ze zijn goed op de hoogte van de huidige ontwikkelingen. Je zou deze coach kunnen zien als de buurvrouw met ervaring!

De energiecoach komt op afspraak langs voor een keukentafelgesprek. Aan de hand van de gegevens van de woning en eventueel een bezichtiging, maak je samen met de coach een stappenplan. In dit stappenplan bepaal je wanneer en wat voor maatregelen je kunt nemen om je woning te verduurzamen en comfortabeler te maken. Voelt dat niet goed, dan is het ook mogelijk een online afspraak te maken met een van de coaches!

Je kunt alvast zelf aan de slag door via Eemnes Energie de vragenlijst van Hoomdossier in te vullen. Hierin kun je je woning in kaart brengen en advies inwinnen over welke energiebesparende mogelijkheden er zijn voor jouw woning. Het invullen van deze lijst kan uiteraard ook tijdens de afspraak met de energiecoach.

Wil je een afspraak met een energiecoach of alvast zelf met de vragenlijst van Hoomdossier aan de slag, meld je dan aan via energiecoach@eemnesenergie.nl